Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Jouluvalot itse

Simppeli ohje jos haluat luoda jotain jouluista kotiin. Ymmärtääkseni pallot sisistuselementtinä ovat aika suosittuja tällä hetkellä.

Tarvitset erikeepperiä, paperilankaa ja vesi-ilmapalloja. Tavalliset ilmapallot ovat aivan liian isoja ja päärynän muotoisia, tarvitsin pyöreitä palloja. Paljon poskilihaksia siihen toki tarvitaan että saat puhallettua vesi-ilmapallon täyteen. Muovia kannataa venytellä ensin hieman.

Sekoitin kulhossa liimaa ja vettä. Tämän jälkeen kastelin lankaa liimaseoksessa ja lähdin kiertämään pallon ympäri. Lopuksi laitoin ne kuivumaan roikkuen alas jostain mihin ne sain. 

Suosittelen että teet tämän kaiken ulkosalla, jos olet herkkä hajuille (itse kyllä tein samalla telkkaria katsellessani).


Jo seuraavana päivänä pallot ovat kuivat. Lanka tuntuu hyvinkin kovalta kuivuessaan. Poksautin ilmapallon sisältä ja vedin muovinpalat pois.
Ostin harmaata ja valkoista glitter-liimaa aikomuksenani "maalata" sitä lopuksi pallojen pintaan. Päädyin kuitenkin käyttämään vain valkoista. Kameran kuvassa glitter ei näy, mutta antoi mukavan loppusilauksen ulkonäköön.

Kävin ostamassa koristekiviä lasin pohjalle. Lasiruukku ja valot löytyivät varastosta jo valmiina. 
Lamput voi myös kiinnittää pallojen sisälle ja laittaa vaikka seinälle roikkumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti